Ftp
Stortavla, stortavlor, limträ, trä, miljövänlig, LED

Gekås Ullared - ett (natur)ligt val


Kunderna flödar i en strid ström till populära Gekås Ullared och rekordet ligger för närvarande på 29 500 besökare på en dag.

När kunderna anländer till en av parkeringarna på varuhuset så möts de nu av stortavlor i trä. Gekås Ullared har nämligen bytt ut hälften av sina stortavlor mot nya, tillverkade i limträ.
Med hjälp av stortavlorna gör man reklam för olika delar av sin verksamhet. Men de nya stortavlorna kommunicerar även själva genom sitt material något som Gekås Ullared ser som en hjärtefråga, nämligen sitt stora miljöansvar.

– Med så många kunder känner vi att det är viktigt att säkerställa att vårt stora varuhus, som ligger i ett så kallat Natura 2000-område, åstadkommer så liten miljöbelastning som möjligt säger Boris Lennerhov, VD på Gekås Ullared.

– Vi arbetar med miljöfrågor på många olika plan. Exempelvis så arbetar vi aktivt med att minska vår energiförbrukning i alla led, vi arbetar för att korta våra transporter och vi källsorterar både på kontor, lager, restaurang, stugby och camping, fortsätter han.

Så när Gekås Ullared fick höra talas om Zone Systems skyltlösning i trä var det ett koncept som de tyckte var tilltalande.

– Just att själva skyltprodukten ger ett budskap i sig om vårt miljöengagemang är ett stort plus. Dessutom ger den självklart även fina ytor att affischera vår verksamhet på. Det kallar jag effektiv kommunikation, avslutar Boris.