Ftp
Digital, skyltning, signage, specialskylt, bälte

JC

Den första JC-butiken öppnades för 47 år sedan i Helsingborg. Idag har man över 150 butiker i Sverige, Norge och Finland. Zone Systems första digitala samarbete med JC inleddes 2009 i deras nya konceptbutik på Drottninggatan i Stockholm. Fokus var att skapa en skön känsla som väcker nyfikenhet och intresse för deras erbjudanden längre in i butiken. En av lösningarna var att integrera en skärmvägg som en del av deras vita trävägg och fylla den med content som visar deras senaste kollektioner  på ett attraktivt och inbjudande sätt. Den andra lösningen i butiken togs fram till deras jeanszon där vi har 4 st 22" skärmar integrerat i deras jeansmodul och som visar alla deras jeansmodeller för killar och tjejer.

Vårt andra koncept gjordes på deras butik i Gallerian i Stockholm, där JC ville hitta ett uttryckssätt i deras kampanjzon i anslutning till deras öppna glasentré i kundstråket. Vi tog fram en ny inklädnad som liknande deras tidigare klassiska kampanjtavla. Vårt designuttryck i upphängningen blev ett läderbälte som håller den digitala skärmen svävande över kampanjpodiet på ett nytt och häftigt sätt. Även här ville vi hitta en lösning som kändes naturlig med deras övriga inredning och som helt suddade ut skärmkänslan och istället direkt fångar kunden med det rörliga budskapet som är relaterat till produkterna på podiet under. Här fångar vi tillsammans kundernas intresse som rör sig i kundstråket på ett Inbjudande och smakfullt sätt.

Vårt tredje koncept var på JC.s nyöppnade konceptbutik på Sergels gatan på Hötorget i Stockholm hösten 2010. En härlig butik på 500 kvm i två våningsplan som erbjuder ett full sortiment av JC Female, JC Male, Crocker samt ett urval av marknadens bästa jeansmärken. Här har vi direkt i anslutning till deras rulltrappa skapat en digital skärmvägg som andas skön känsla och skapar intresse för deras koncept. I en annan rulltrappa i samma butik har JC valt våra klassiska ramar med fasta budskap som ger en skön färd upp till deras övre försäljningszon.