Ftp
Digital, skärmvägg, signage, bio, display,

SF Kino

Zone Systems AB har under många år arbetat med SF Bio i Sverige och SF Kino i Norge. Så när SF Kino ville komma igång med sin digitala skyltning blev det en naturlig förlängning av samarbetet. Vi har levererat digitala lösningar till biografen i Skien, Tønsberg, Stavanger, Sandnes, Oslo, Lillestrøm och Moss. I samband med den senaste ombyggnationen av biografen vid Amfi Vågen i Sandnes hjälpte Zone Systems, i samarbete med Torgeir Svindland AS, till med en speciellt utformad inbyggd digital skärmvägg.

- Vår kundkrets vet vi tilltalas av rörligt media som animationer och trailers så det känns helt rätt att optimera vår skyltning genom digitala skärmar som inte bara kommunicerar vårt utbud utan dessutom hjälper till att skapa den rätta biostämningen. Att kunna visa kommande filmer på ett lockande och attraktivt sätt har stor vikt för att kunden ska återbesöka biografen”, säger Frode Nilsen, SF Kino, Biochef Stavanger/Sandnes.

- Vi har under flera år anlitat Zone Systems för stora delar av vår klassiska skyltning, alltifrån ramar, ljuslådor och menylådor till produktion av grafiskt material. Därför föll det sig naturligt att kontakta dem när vi kompletterade med digital skyltning på våra biografer. Att Zone Systems har både klassisk och digital skylning i sitt erbjudande samt att de dessutom kan kombinera de två till en helhet är en styrka som inte många på marknaden kan erbjuda. Dessutom har de digitala inklädnader till skärmar som passar till våra befintliga klassiska skyltar så vi behövde inte byta ut dessa utan kunde enkelt komplettera med digitalt utan att störa helhetsintrycket.”, säger Frode.

Zone Systems driver de tekniska delarna som behövs samt ansvarar för redaktionsarbetet för det digitala innehållet.