Ftp
Meny, skylt, trä, design,

Sushi of Sweden

Sushi of Sweden är ett relativt nystartat och unikt restaurangkoncept där man erbjuder japansk mat på svenskt vis. Deras koncept andas design - och miljö är ett genomgående tema i deras filosofi. Valet av samarbetspartners görs med miljö och social rättvisa som viktiga urvalskriterier.

Konceptet har nu påbörjat sin etablering och först ut var Uppsala, Boländerna. Restaurangen är byggd med en takkonstruktion av synligt limträ och inramad av en transparent glasfasad.  Allt andas design och miljö.

I denna första etablering har Zone Systems fått möjlighet att leverera skyltlösningarna, både digitalt inomhus samt delar av Drive Through-lösningen. Valet föll då på Zone Systems nya ECO-kollektion där limträ är en viktig beståndsdel.
-  Att en restaurang med Sushi of Sweden's profil väljer oss som leverantör känns oerhört inspirerande, säger Anders Karlsson, VD på Zone Systems.
-  Vi vill gärna fokusera på två saker i våra skyltlösningar - design och hållbarhet. Och i samarbetet med Sushi of Sweden har båda dessa sidor kommit till sin fulla rätt vilket gör att vi är mycket nöjda med resultatet avslutar Anders.