Ftp
Dotterbolag, koncern, företag

Våra dotterbolag

Digital Signage Solutions
Zone Systems äger aktiemajoriteten i bolaget Digital Signage Solutions Sweden AB (DSS) i Stockholm som bildades 2016. Tillsammans med grundarna Mikael Vestin och Andreas Bergman ska DSS vidareutveckla Zone Systems digitala affär och erbjuda ett unikt helhetskoncept inom digital skyltning, s.k. digital signage.

Genom detta dotterbolag kan Zone Systes vi erbjuda teknisk spetskompetens tillsammans med en bred branscherfarenhet som är svår att slå.Sign Master
I början av 2016 förvärvades Sign Master som en del nysatsningen av storbildsskylt, ett affärsområde med lång historik inom båda bolagen. Efter genomfört sammangående fortsätter verksamheten i Sign Master att drivas vidare i nuvarande form.

Sign Masters effektiva produktionsanläggning tillsammans med Zone Systems säljorganisation och  utvecklingsavdelning gör oss till en av Sveriges starkaste leverantörer av storbildsskylt för inom- och utomhusbruk.

Sign Master är en helsvensk producent av skyltprodukter för den europeiska marknaden. Bolaget kombinerar ett gediget kunnande om skylttillverkning med en komplett verkstad, inklusive egen hall för aluminiumbearbetning, stål- och svetsavdelning samt pulverlackering. Sign Masters stora fokus ligger på produktion med god kvalitet, konkurrenskraftiga priser och med god leveranssäkerhet.