0

 

 

Lediga tjänsterSäljare/projektledare till Zone Systems


Drivs du av att vara ute och träffa människor och göra affärer? Gillar du att själv projektleda dina affärer och leverera en helhet och service som överträffar kundens förväntningar? Vill du vara med på en häftig tillväxtresa och ta Zone Systems till nästa nivå? Då kan du vara den vi söker!

Rollen 
Zone Systems utökar sitt sälj- och projektteam med en säljare/projektledare för att nå nya kunder och erbjuda våra befintliga kunder ett bredare erbjudande. I rollen som säljare/projektledare är du ute på fältet och drar in nya affärer och utvecklar befintliga kunder. Du ansvarar för införsäljning, survey, offerering, skylt- och bygglov, projektledning, leverans och montage. Du är en motor i organisationen vad gäller vårt affärsområde fasta skyltar och säljer Zone Systems breda portfölj av skyltprodukter och tjänster. Kundmöten, utvecklingsprojekt, business och snabba puckar är en stor del av din vardag. Du rapporterar till VD.


Profil och kvalifikationer 
Vi söker Dig som vill vara med och göra affärer, driva projekt och skapa mervärden för våra kunder. Du har ett starkt intresse för sälj och är personen som gillar att ha koll på saker och ting. Du är en naturlig projektledare som gillar högt tempo och som vill utvecklas. Som person är du lösningsorienterad, driven, säljfokuserad och ansvarstagande. Du är en lagspelare som sätter kunden i centrum.

Du har kunskap och erfarenhet inom sälj- och projektledning från skyltbranschen. Meriterande är även om du har kunskap inom grafiskt arbete. Du har även goda kunskaper i engelska.


Vad kan vi erbjuda dig?  
Zone Systems erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi är ett välmående bolag som vill ta nästa steg och du kommer att ha stor påverkan på vår tillväxtresa inom skyltbranschen. 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 
Anställningsform: Tillsvidare
Ort: Nära kunden men gärna Stockholm
Urval: Sker löpande
Sista ansökningsdag: 31 oktober
 
För mer information kontakta Olof Viklund - VD, 070-586 07 64.
Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till olof@zone-systems.com och märk mailet med ”Säljare/Projektledare”.