0

Våra kunder och partners

Waynes Coffee

Waynes har i sitt nya koncept valt att använda sig av ljuslådor med textilvepa som menylådor. Kunden köper också specialdesignade gatupratare och en del andra skyltar av Zone Systems.

Taco Bar

I den fräscha Tex-Mex dekoren ingår Zones fasadskyltar och flaggskyltar utomhus och ett antal trendiga neon och LED-ljustavlor inomhus. 

COOP

Leverans från Zone Systems sker i form av bl.a kundanpassade affischramar och gatupratare för inom- och utomhusbruk. Butikerna erbjuds även montage av produkterna i hela landet..

ICA

Butikskedjan nyttjar stortavlor, gatupratare, skyltställ, affischramar och ljuslådor till sina Ica butiker runtom i Sverige. 

Vagabond

Ljuslådor med textilvepor hjälper Vagabond att profilera sig i butiker. Enkelt när Zone sköter allt från tillverkning till distribution runtom i världen.

Max Burgers

Zone har varit med och utvecklat Max nya koncept och levererar alltifrån specialkonstruerade inklädnader till olika ljuslådor, piktogram och bilder.

SF Bio

Stora eller små ljustavlor, gatupratare eller digitala skärmar? Zone för zon har vi gått igenom några biografer för att optimera kommunikationen.

Coca-Cola

Zone har ett mångårigt samarbetet med Coca-Cola och har under årens lopp levererat många kilometer med menylådor och ljuslådebilder. 

Sir of Sweden

Vår poppulära ljuslåda Infinity för tygvepa ger ett sobert intryck som passar bra in i det exklusiva varumärkets butiker.

Tikkurila

Varumärket Beckers hittar du på olika varuhus. Zone levererar kontinuerligt specialanpassade ljuslådor och vepor till många av dem.

Supermac's

Supermac's har 100 familjerestauranger över Irland,som serverar irländsk mat och Papa Johns pizza. Zone levererar menysystem inne och i DT:n 

Itab Shop Concept

Rätt belysning i butiksinreding kan innebära stora energibesparingar. Genom att Zone har egen produktion kan vi testa och konstruera rätt lösning.

Norrmejerier

Från konceptskisser, produktutveckling till projektledning och montage hjälper Zone Systems till att mejeriets profilering i butik ser bra ut. 

Subway

Energisnåla LED-ljustavlor med snäppfunktion visar menyvalen tydligt för konsumenten. 

Jollibee

Filippinernas största snabbmatskedja Jollibee med sina ca. 1 200 restauranger köper våra menylådor som produceras i vår fabrik i Asien.

Clear Channel

Stora budskap och trafikramar med budskap tryckta på wellpapp gör kampanjbyten kostnadseffektiva och enkla utan klister/lim. 

Circle K

Bensinbolaget köper bla. stortavlor utrustade med förtryckta budskap. Zone har även levererat produkter till Circle K:s första Drive Thru stationer.