0

.

 

Clear Channel utökar sina kommunikationsytor  


Zone Systems har fått äran att leverera Easy Ad XL till Clear Channel i Solna och Sundbyberg. Leveransen innehåller så kallade stortavlor med tredelade budskap i well som Easy Ad gruppen (Zone Systems, DS Smith och Entevor) utvecklat tillsammans under flera år.

Zone Systems levererade 2016 ca 750 vägghängda tredelade stortavlor till tunnelbanan och utomhus i Stockholmsområdet. Systemet är kostnadseffektivt, enkelt och miljövänligt. Systemet har varit väldigt uppskattat och framgångsrikt för Clear Channel varför man nu väljer att utöka sina reklamytor och etablerar nya fristående stortavlor runtom i Stockholm.

- Vi är tacksamma att Clear Channel ger oss fortsatt förtroende att leverera stortavlor. Nu denna gång som fristående med belysning. En fantastisk produkt för utomhusreklam helt enkelt, säger Olof Viklund, VD och delägare på Zone Systems.

Zone Systems har under flera år levererat trafikramar, affischramar, fönsterlister, reklamhållare, stadsvitriner och mycket annat till Clear Channel. Stortavlorna är en del i det samarbete som finns.

- Utomhusreklamen ökar och vi är i behov av attraktiva produkter som säljer våra ytor. Stortavlor är ett perfekt komplement till våra digitala produkter. Zone Systems är och har varit en kompetent och engagerad partner till oss under många år och har tillsammans med Easy Ad gruppen har tagit fram en analog lösning som uppfyller våra hårt ställda krav på kvalitet och miljö, säger Finn Wikander, Produktdirektör på Clear Channel.