0

 

Ett spännande år

2018 har varit ett spännande år för Zone Systems. Fr.o.m. årsskiftet är vi ett och samma bolag tillsammans med gamla Sign Master. Produktionsflytt till Vadstena av resterande produktflora är bara en av många projekt som vi haft under året med syfte att stärka vårt erbjudande till våra kunder.
Vi har fortsatt att växa med våra kunder och fått ett större förtroende med många nya printaffärer men också fått fler kunder som gett oss ett större projektansvar.
Vårt strategiarbete som vi jobbat med sista halvåret har nu tagit form i en ny reviderad positionering för Zone Systems. Idag ser vi oss som den kompletta och professionella partnern med fokus på helhetslösningar, som innefattar bildbudskap, skylt och kringtjänster.

Vårt kunnande och vårt breda sortiment med olika kvalitets- och prisnivåer är en unik konkurrensfördel för oss, likväl som vår organisation som idag står stark med erfarna utvecklingsresurser och kompetent och flexibel produktionskapacitet som tillåter både snabba leveranser och kundanpassade lösningar.
Vi tittar tillbaka i backspegeln och kan känna oss stolta för det vi uträttat under året och känner oss inspirerande att ta nästa steg under 2019.
Framåt ska vi leverera produkter och tjänster till en hög servicenivå och fortsätta vara kundernas förstaval när de önskar ett one-stop-shop upplägg.

Jag vill så passa på att tacka alla er kunder, partners, leverantörer och andra intressenter för året som gått och hoppas på fortsatt gott samarbete under 2019. Vi passar på att ta ledigt mellandagarna men finns på plats igen den 2 januari.

Med önskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Olof Viklund, CEO på Zone Systems