0

 

Fullservice för Circle K

I början av december öppnade Circle K:s nya fullservicestation i Ulricehamn. Den nya stationen har bland annat öppet dygnet runt och Drive Thru för att göra besöket enklare. Det är en perfekt plats att stanna på för både privatpersoner och tung trafik. Här kan kunderna dygnet runt ta en paus med mat eller fika i en trevlig miljö och tanka en rad olika drivmedel.

Circle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer.

Circle K har ett långt samarbete med Zone Systems gällande kundkommunikation på försäljningsstället.

- När Circle K planerade att öppna en ny fullservicestation med Drive Thru i Ulricehamn, så fick vi frågan att hjälpa till redan från start. Vi skapade en zonplan från ritningarna över stationen och utifrån den gav vi rekommendationer på olika kommunikationsytor och produkter utomhus. Vi har stor erfarenhet av skyltarnas placering i de olika zonerna, och förutom tillverkning av produkterna utför vi även montage av bl.a speakerbox, kedersystem och menytavlor för att öka visibiliteten, berättar Maria Tedestedt som är KAM på Zone Systems.

-Vi har ett nära och mångårigt samarbete med skylttillverkaren Zone Systems berättar Niklas Lindholm, Sr Manager Concept and market development. För att säkerställa ett bra flöde och placering av skyltarna tog vi fått hjälp av Zone Systems. Och det är vi mycket nöjda med konstaterar Niklas.