0

 

 

Jotun hjälper dig med valet

De senaste månaderna har Jotuns färgavdelningar på olika varuhus i Sverige ändrat utseende. Från och med nu hittar kunden en både tydligare och snyggare information om Jotuns produktportfölj - och får tips och råd om vilken produkt de ska välja utifrån olika behov. Kommunikationen har lyfts med hjälp av bakbelysta ljuslådor som framför budskapet på ett säljande sätt. Avdelningen är inramad med toppskyltar profilerade med Jotuns logotyp, som också är bakbelyst.

- Vi kände att det var dags att lyfta hur vi presenterar vårt varumärke och våra produkter. Zone Systems har verkligen levererat på vår brief. Vårt varumärke lyfts fram på ett snyggt sätt, kunden får en tydlig bild av vad vi erbjuder och våra produktguider hjälper kunden att välja rätt produkt. säger Anna Bergman, Project Manager på Jotun.

Jotun är en norsk producent av färg och pulverlacker. Koncernen är inom ett flertal av sina verksamhetsområden en ledande aktör, såväl i Europa som i hela världen.
Jotun koncernen har 9 842 anställda, 64 företag i 45 länder, och 37 produktionsanläggningar i 21 länder. Företaget finns representerat i mer än 100 länder runt om i världen.

- Vi är mycket glada att Jotun valt att anlita Zone Systems för detta projekt. Vi har lång erfarenhet och kompetens gällande belysta produkter och är tacksamma att Jotun gett oss förtroende att även driva hela projektet från projektledning till montage säger Olof Viklund, kundansvarig och sälj och marknadschef på Zone Systems.