0

 

Zone Systems levererar menysystem till 86 restauranger på Filippinerna 

Zone Systems har fått en betydande order från McDonald's Filippinerna. Ordern innehåller bland annat produkten Flipboard, andra generationens menysystem för fastfood-branschen. McDonald’s Filipinerna är den första marknaden som börjar använda Zone Systems nya menysystem. I och med ordern har Zone Systems levererat skyltprodukter till ca 200 McDonalds'restauranger på Filippinerna de senaste två åren. Genom åren har Zone Systems levererat allt från menysystem för inomhusbruk till attraktiva utomhusprodukter till McDonald's i över 80 länder.

- Vi är väldigt glada för ordern och det känns kul att vi fortsatt får förtroendet av McDonald's att utveckla och leverera nya produkter till dem, säger Stefan Lundström, Key Account Manager på Zone Systems.

Flipboarden är utvecklad under flera år och är ett platt, dubbelsidigt menysystem med LED-belysning. Det unika konstruktionen gör det enkelt att rotera menyskylten när restaurangen vill byta sin meny under dagen. Produkterna för den Filippinska marknaden är producerade i södra Kina i Guangdong hos Zone Systems produktionspartner.

- Det känns fantastiskt att vi efter många timmars jobb i utvecklingsteamet nu kan rulla ut Flipboarden till McDonald's Filippinerna. Det finns stor potential att rulla ut den på fler marknader vilket känns väldigt inspirerande, säger Olof Viklund, VD på Zone Systems.

Klicka här för att se videoklipp om hur Flipboarden fungerar.