0

 

Välkommen Andreas

 From 1 oktober arbetar Andreas Forsfjäll som produkt- och projektchef på Zone Systems. Andreas har tidigare arbetat på Elecosoft som produktägare och har tidigare i arbetslivet varit delägare och projektledare på Fredbergs inredningar.

- Möjligheten att få arbeta som produktchef sida vid sida med att driva och utveckla vår projektverksamhet är en perfekt kombination för mig utifrån mina erfarenheter. Det känns också inspirerande att få vara delaktig i installationer och entreprenader igen, något jag har saknat de senaste åren. Att dessutom få möjlighet att göra det hos ett så starkt varumärke som Zone Systems, som jag känner till väl från mina år som inredningsentreprenör, känns såklart väldigt bra, säger Andreas Forsfjäll.

Andreas kommer att ansvara för företagets erbjudande och projektleda utrullningar, nybyggnationer och ombyggnationer av Zone Systems kommunikationslösningar ute hos våra kunder.

- Andreas bakgrund och erfarenhet kommer väl till pass hos oss på Zone Systems. Våra kunder söker idag mer av en one stop shopper än att köpa produkter och tjänster från olika leverantörer och här kommer Andreas i både sin roll som projektledare och produktchef att fylla en viktig funktion. Det känns fantastiskt bra att vi lyckats knyta Andreas till oss, avslutar Olof Viklund.

Nu är vi rustade och redo att utveckla vårt projekterbjudande, såväl hos befintliga kunder som nya. Kontakta gärna Andreas för ett personligt möte, om ni vill vet mer om vårt erbjudande och hur vi arbetar med andra kunder inom detta affärsområde.