0

 

 

Slutlimmat i tunnelbanan

Zone Systems har fått äran att leverera stortavlor till Clear Channel både i Stockholms tunnelbana och utomhus i Sverige. Leveransen innehåller så kallade tredelade stortavlor som Easy Ad gruppen (Zone Systems, DS Smith och Entevor) utvecklat tillsammans under flera år.

Under senaste året har utveckling av stortavlor ofta skett tillsammans med kund. Detta för att klara specifika krav och utsatta miljöer. Som i detta fall där ett av Clear Channels kritiska framfångsfaktorer var att kunna använda ej klistrad affischering i tunnelbanan utan att budskapen ”blåste” ut ur ramen när tunnelbanetågen passerar i hög hastighet. Genom denna lösning går de från att använda klistrad reklam till ett kostnadseffektivare och enklare system. Som dessutom är miljövänligare.

- Vi är ödmjuka och tacksamma för det stora förtroendet. Detta går i linje med vår strategi att vara en stark produktions- och utvecklingspartner för våra kunder, säger JP Lyttinen, VD Zone Systems.

- Det känns fantastiskt roligt att se att vårt hårda arbete gett resultat. Det här är ett projekt som många inom bolaget och Easy AD gruppen tillsammans med kunden varit med och bidragit till, säger Olof Viklund, kundansvarig på Zone Systems.

Zone Systems har under flera år levererat trafikramar för utomhusreklam till Clear Channel. Stortavlorna är bara en del i det samarbete som finns.

- Vårt företags framgång ligger i att vi hela tiden vidareutvecklar och förbättrar våra produkter och en viktig del i det är att ha bra samarbetspartners. Zone Systems är och har varit en kompetent och engagerad partner till oss under många år och de har tillsammans med Easy Ad gruppen har gjort ett bra arbete kring stortavlorna och tagit fram en lösning som uppfyller våra hårt ställda krav på kvalitet och miljö, säger Finn Wikander, Produktdirektör på Clear Channel.

From 1 januari 2017 ska alla modeller av stortavlor vara levererade till Clear Channel i och med deras nya avtal med Stockholms Lokaltrafik gällande utomhusreklam.

- Clear Channel är bara en av många kunder som kan använda sig av dessa stortavlor. Vi är redan på gång med fler, avslutar Olof Viklund.