0

 

EKAB en viktig partner  


Senaste I ledet att förstärka Zone Systems position på marknaden som en tydlig helhetsleverantör av skyltar och tillhörande tjänster har bolaget fördjupat samarbetet med sin partner EKAB Systemservice. EKAB erbjuder idag bl.a. service och support för kassor, datorer, applikationer och head-set system. Utöver detta har EKAB agenturer för kommunikationsutrustningar från HM Electronics för exempelvis Drive Thru för flödet utanför köpställen där fordon kör för att beställa sina produkter (ex mat) och sedan hämta ut det i en lucka och Quail Digital med system för internkommunikation i butiker och inom sjuk- och hälsovård. Samarbetet innebär att Zone Systems kan erbjuda EKABs produkt- och tjänsteutbud till sina kunder men också att Zone Systems är EKABs partner vad gäller skyltar i deras projekt. I vissa service-uppdrag och projekt kring kommunikationsutrustning får EKAB hjälpa till med att bygga in högtalare och bildetektorer i s.k. speakerboxar i en Drive Thru. Sista året har Zone Systems levererat flera speciallösningar för EKAB.

- Vi har känt till Zone Systems länge på marknaden. Sista året har vårt behov av skyltprodukter aktualiserats och det kändes givet att samarbeta med Zone Systems. De är erfarna och duktiga men också ett härligt gäng, säger Peter Linde VD på EKAB.

Zone Systems har flera projekt inplanerade med EKAB för året och leveranser sker löpande.

- Vi är tacksamma att få förtroendet av EKAB att få leverera skyltprodukter till dem. Vi har under åren utvecklat och tillverkat ett stort antal speakerbox vilket gör att det känns extra kul att få använda vår kompetens och erfarenhet inom detta område, säger Stefan Lundström International Sales på Zone Systems.