0

 

Vårtecken hos Åhléns 


För några veckor sedan rullande Åhléns ut en ny kampanj för alla sina 57 varuhus i Sverige. En ny reklamyta togs fram till butikernas skyltfönster. Zone Systems har tillsammans med Printpool tagit fram olika obelysta ramar i olika format avsedda för textilvepor för dessa reklamytor.

Familjeföretaget Åhléns är ett starkt varumärke i Sverige som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. I detta projekt har en sk infinity ram använts för att presentera Åhléns kampanjprodukter. Infinity ramen är en flexibel och sober produkt som Zone Systems levererat till alla butiker i olika format och djup och med olika infästningsmaterial.

- Zone Systems har visat ett stort kundfokus och levererat kvalitativa produkter till våra nya kampanjytor. Den sk infinty ramen passar perfekt in i hur vi vill presentera våra produkter på ett inspirerande sätt. Vi är väldigt nöjda med servicen och slutresultatet av projektet, säger Emma Gynther, Visual Merchandiser Kampanj på Åhléns.

Zone Systems är en helhetsleverantör av skyltlösningar och bolagets grundtanke är att skapa produkter och tjänster som gör det enkelt för våra varumärkesmedvetna kunder att nå ut med sin kommunikation.

- Det är roligt att på nytt få förtroendet att jobba tillsammans med Åhléns när det gäller deras skyltkommunikation. Extra roligt när vi får leverera vår flexibla och kvalitativa produkt ininfity som hjälper kunden att på ett snygg och tydligt sätt nå ut med sitt budskap, avslutar Maria Tedestedt, Key Account Manager på Zone Systems.