0

Korta fakta

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som styr dagens trender.

Inspirationsbroschyr

Läs eller ladda hem vår broschyr. Vi kan hjälpa dig från idé, projektledning till montage för att optimera er  kundkommunikation på köpstället. 

Rötter

1975 startas en liten markisfirma i Vallentuna utanför Stockholm av Ivan Karlsson och hans son Bengt. Men markiser är en säsongvara och de ville ha något att syssla med även vintertid. Det blev starten på det som idag är Zone Systems. Ivans och Bengts smått geniala idéer har sett till att 70-talets Karlssons Skylt blev 80- och 90-talets MDI Skandinavien och 2000-talets Zone Systems.

Idag är vi ett av de marknadsledande företagen inom klassisk skyltproduktion. Vi jobbar med hela världen som marknad, men känslan av ett familjeföretag finns kvar. Vårt företag ingår numera i Treac-koncernen.


Tanke
Vår grundtanke är att skapa produkter och tjänster som gör det enkelt för varumärkesmedvetna kunder att nå ut med sin kommunikation. Därför bygger alltid våra skyltprodukter på genomtänkta funktioner, lätt utbytbara budskap, hög kvalitet och attraktiv design. Därför kan vi också erbjuda dig ett flertal tjänster som bidrar till att optimera kommunikationen med dina kunder. Kort sagt – vi kan hjälpa dig med hela budskapslogistiken.