0

 

Lediga tjänsterKreativ konstruktör till Zone Systems 


Är du en utåtriktad konstruktör som gillar variation i arbetet? Gillar du att lösa tekniska problem i nära dialog med produktion? Har du ett designsinne? Då kan du vara den vi söker!   

Rollen 
I din roll som konstruktör blir du, tillsamman med produktteamet, en nyckelperson i utvecklingen och vidareutveckling av företagets produktsortiment. Du har en självständig roll men ingår i en helhet där du jobbar nära kollegorna på produktion, marknad & försäljning men även nära våra kunder. Du ingår i produktutvecklingsteamet och är en nyckelperson vid arbetet med att vidareutveckla och anpassa våra befintliga produkter. Du arbetar också med konkreta kundcase, och ansvarar för att ta fram konceptlösningar, konstruktionsritningar, kalkyler och produktdokumentation på nya produkter. 
I denna roll är du också en viktig spelare i Zone Systems produktråd, där vi aktivt arbetar med att hitta nya säljbara lösningar för befintliga och nya kunder på alla marknader.  
Du kommer vid behov att besöka viktiga kunder för problemlösning eller utvärdering. 


Profil och kvalifikationer 
Vi söker Dig som vill vara med och utveckla Zone Systems teknik och säljteam. Du har ett starkt intresse för konstruktion och design. Du besitter en hög teknisk förståelse och är en bra problemlösare. Som person är du driven, positiv, säljfokuserad, teknisk, kommunikativ och ansvarstagande. Du är lyhörd, serviceinriktad och har lätt för att skapa relationer.  
Du har erfarenhet från konstruktionsrelaterade arbeten och kunskaper i Solid Works eller liknande program. Meriterande är även om du har kunskap inom belysning och LED och erfarenhet från skyltbranschen eller metallindustrin. Du har även goda kunskaper i engelska. 


Vad kan vi erbjuda dig?  
Zone Systems erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi är efter en omställningsfas nu inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta resa. 
 
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Omfattning: 50 – 100% 
Anställningsform: Tillsvidare 
Ort: Vadstena  
Urval: Sker löpande 
Sista ansökningsdag: 25 Mars 
 
För mer information kontakta Andreas Forsfjäll – Produkt och Projektchef, 070-108 53 96. 
Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till andreas.forsfjall@zone-systems.com.