0

Korta fakta

Zone Systems är en komplett och professionell skyltleverantör med fokus på helhetslösningar (bildbudskap, skylt och kringtjänster), kunnande och ett brett sortiment med olika kvalitets- och prisnivåer. Utvecklings- och tillverkningsresurserna för special och kundanpassning är en unik konkurrensfördel för oss i och med vår svenska produktion. Vi vänder oss till detaljhandeln, snabbmatsrestauranger, dagligvaruhandeln, samt andra köpställen och publika mötesplatser.

Zone Systems har över 40 års erfarenhet av kundkommunikation.

Vår grundtanke är att skapa produkter och tjänster som gör det enkelt för varumärkesmedvetna kunder att nå ut med sin kommunikation. Därför bygger alltid våra skyltprodukter på genomtänkta funktioner med lätt utbytbara budskap. Vi erbjuder dessutom tjänster som bidrar till att optimera kommunikationen med dina kunder.

Kommunikation och skyltning handlar om att placera rätt produkter på rätt plats och förmedla rätt budskap vid rätt tillfälle. Genom vår egna metod Zone Marketing™ analyserar vi målgrupper och kundflöden i en lokal för att hitta bästa budskapsbäraren för varje plats i en lokal och därmed öka köplusten hos kunderna.

Förutom till den nordiska hemmamarknaden levererar Zone Systems kundkommunikationslösningar till Europa och Asien och har historiskt levererat produkter till över 80 länder runt om i världen

Huvudkontor: Skellefteå, Sverige.
Säljkontor:      Skellefteå och Vadstena.
Tillverkning:   Sverige (Vadstena) & Kina (Guangdong).
Systerbolag:   Digital Signage Solutions
Produkter:       Affischramar, ljuslådor, menysystem, gatupratare/ställ, stortavlor och Drive Thru-produkter.
Tjänster:          Zone Marketing™,  produktdesign, grafikproduktion, montage, projektledning.