0
Om du inte hittar det de söker i vårt webshop kan vi skapa ett helt nytt och unikt designkoncept eller utveckla dina idéer med en skräddarsydd design för just ditt varumärke. Användarvänlighet och funktionalitet är viktiga i våra lösningar och det är oftast i konstruktionsstadiet som man ha störst chans att påverka just detta. Vilka funktioner är viktiga för just dig?

Affischramar

Med vårt stora urval av profilmodeller vågar vi nästan garantera att vi kan erbjuda något som passar just din smak och dina behov. I vår egen fabrik kan vi specialtillverka utifrån dina behov. 

Ljuslådor

Genom årens lopp har vi tillverkat en enorm mängd ljuslådor. Alltifrån ljuslådor, golvpelare, patenterade IP-klassade produkter för tuffa miljöer till ljustavlor med asymetrisk form.

Skyltställ och gatupratare

Vindstativ, trottoarpratare/gatupratare finns i modeller för alla slags miljöer - alltifrån blåsiga, utsatta utomhusmiljöer till eleganta inomhusmiljöer som restauranger och museer.

Menylådor

Vi har både konvexa, platta, tunna, vändbara och obelysta varianter. Vi har dessutom egna system för enkel installation gällande både tak- och väggmontering.

Stortavlor och trafikramar

Många av våra utomhusprodukter ingår i ett reklam system där vi kan hjälpa dig både med skylt, bild och installation. Systemet är kostnadseffektivt och ur många aspekter ett bra miljöval.

Drive-Thru 

Önskar du skyltning i exempelvis en Drive-Thru, på en gatulykta eller på annan plats där du behöver specialanpassad produkt? Genom årens lopp har vi gjort det mesta.

belysning

Belysning

För att dina kampanjer och budskap ska synas på bästa sätt kan det vara bra med någon typ av belysning. Vare sig det handlar om en affischram, stortavla eller en större vepa som ska lysas upp så har vi lösningen.

Casing och inklädnader

Tillgången till egen produktion gör det enkelt för oss att ta fram flexibla och kvalitativa kundanpassade lösningar till inklädnader och casing av digitala skärmar för både inomhus och utomhus.

Storformat

Vi har flera olika infästningssystem för storformatsbanderoller. Beroende på hur stor banderollen är och hur ofta du ska byta budskap avgör vilken lösning som är bäst för dig.

Tryck & kampanjmaterial

Vi har ett brett utbud av olika material och trycktekniker med allt från screentryck till digitaltryck. Vare sig du behöver hjälp med exempelvis dina butikskampanjer, vepor eller dekaler så kan vi hjälpa dig.

Fasta skyltar

Det första kunderna ser hos dig är dina skyltar utomhus. Och det gäller att synas på ett bra sätt med hjälp av olika lösningar för att få kunden att köpa. Vi har produkter så som fasadskyltar, flaggskyltar, neonskyltar, och pyloner för att nämna några.